Cum a fost la Salonul Bicicletei pentru woom în 2023 – Woom Bikes România

Roțile woom au lăsat urme de distracție la Salonul Bicicletei

Pe lângă mulți alți pasionați de ciclism, am fost și noi! Prezenți ca în fiecare an la Salonul Bicicletei!✌️ Acolo unde marea expoziție dedicată bicicliștilor și-a deschis porțile unei noi ediții de testat, pedalat și admirat. 


Lecții de pedalat, woombikes la defilat și noi prietenii de întemeiat, așa ne-am prezentat anul acesta la Salonul mult așteptat. Curioși să descoperiți cum au decurs lecțiile gândite pentru juniori la standul cu bucurii și amintiri?

Hai cu noi să vezi ce am pregătit! 

Prima amplasare la prima pedalare

 

@woombikesromania A plouat? N-am observat. 🤭 Prognoza woom a anunțat în timp real că avem doar raze de bucurie și zâmbete largi la standul amenajat la #salonulbicicletei . #fy #fyp #5pasidebine #SalonulBicicletei ♬ dancin - dhn

 

Am avut cei mai curajoși juniori la standul woom! În cadrul evenimentului am pus pe roate o fantastică activitate: Prima dată pe bicicletă. Cu woom. Unde copiii înscriși au avut șansa să facă primii pași pe bicicletă alături de Alexandru, ciclist profesionist cu mulți ani de experiență în spate. Pe munte. Pe asfalt. Și împreună cu peste 300 de cursanți în fiecare an. 

 

Un prieten woom, un ciclist pasionat și Team Leader la Școala de Ciclism ECHILIBER, Alexandru Câlța a fost antrenorul juniorilor care s-au înscris în weekendul de la Salonul Bicicletei la prima lor lecție de pedalat, chiar pe woom. 

 

Alexandru este un entuziast al libertății și al distracției. Nu-i de mirare că așa au fost gândite cap coadă lecțiile predate juniorilor pe traseul woom.

 

P𝙧𝙞𝙣 𝙙𝙞𝙨𝙩𝙧𝙖𝙘𝙩̦𝙞𝙚 𝙩𝙤𝙩𝙪𝙡 𝙨𝙚 𝙞̂𝙣𝙫𝙖𝙩̦𝙖̆ 𝙢𝙖𝙞 𝙪𝙨̦𝙤𝙧!

-Alexandru Câlța
 

Așa este! Iar, dacă este vorba de distracție, atunci noi suntem primii la start! 

 

Să înceapă pregătirile pentru Salonul Bicicletei! 

 

woombikerii s-au înscris cu o săptămână înainte la prima lor lecție de pedalat. Traseul a fost amenajat și ghidat de semnalizatoare care indicau un singur lucru: Atenție la distracție! Pe aici doar așa se pedalează!

START!

 

Așa am început cu 1,2,1,2 și am continuat cuam reușiiit!” Cei mici au fost învățați cum să pedaleze dinainte să se urce pe bicicletă. Cum este posibil acest lucru? Alex i-a învățat tot ce trebuie să știe despre echilibrul suprem prin balansări ușoare, la fel ca în clipul de mai jos. 

 

@woombikesromania Prima lecție de pedalat. 🫶 Fără emoții. Fără frică. Doar distracție și woom. #fy #fyp #5pasidebine #SalonulBicicletei ♬ sunet original - woomBikesRomania

 

Apoi, le-a spus povești despre cele mai importante etape prin care pot ajunge din mici pietoni responsabili mari bicicliști. Și ultima, dar nu cea din urmă lecție învățată a fost despre postura corectă, aici copiilor li s-a arătat care este postura care le asigură siguranța în timpul pedalării. 

 

La final, am înaintat cu pași mici, dar siguri, drept înainte pe traseul woom. 

 

O mare parte din cei mici au învățat să pedaleze cu succes în mai puțin de 30 de minute. Și pentru că succesul lor merită răsplătit, au plecat acasă cu un premiu, casca woom de culoarea lor preferată!❤️💜💙💚💛🖤

 

 

Cu ce biciclete woom am defilat?

După ce s-a auzit din toate colțurile standului woom

Mi-a plăcut! Mai vreau! Maaaaami, am câștigat o cască colorată! și De acum pot singur! 

 

Toată zona amenajată de noi s-a luminat. La fel și bicicletele woom pe care le-am pregătit pentru expoziția de la Salonul Bicicletei. Pe lângă woombikes cu care v-am obișnuit, woom ORIGINAL și woom OFF, la Salonul Bicicletei a fost prezent un nou model vedetă. 


Pentru că anul acesta aniversăm 10 ani de momente magice pe woom, am lansat o nouă colecție Anniversary RED, în ediție limitată, despre care am povestit și în ultimul nostru articol. Și pentru că de 6 ani suntem prezenți la Salonul Bicicletei, am adus și în fața părinților din România noile modele de biciclete woom.

 

La standul celor mai bucuroși mici bicicliști nu am avut expuse doar biciclete, ci și un mare turn pe care îl puteai vedea de departe: un turn al căștilor woom, acele căști pregătite pentru victoria juniorilor de la prima lecție de pedalat.

 

Și pentru că siguranța este importantă, mai ales în deplasare, au fost expuse și toate accesoriile de safety pe care le pot găsi woombikerii chiar aici.

 

Mulțumim pentru amintiri, woombikeri!

 

Prima dată pe bicicletă. Prima dată pe woom. Suntem cei mai fericiți să fim în aceste amintiri ale micilor bicicliști. Am pus bine reușitele de la stand în raftul amintirilor de la Salonul Bicicletei. Acolo unde experiențele frumoase îmbracă cu fericire întregul atelier woom.

 

Misiunea noastră de a împlini copilării continuă. Ne bucurăm să vedem cum aceasta devine realitate cu fiecare eveniment organizat și fiecare oportunitate întâlnită.  

 

Mulțumim pentru acest weekend minunat, părinți! Stați aproape. Vor urma și altele. ☀️

 

Nu ne-am întâlnit la Salonul Bicicletei? Hai să ne cunoaștem mai bine! 🚴

 

Sfaturi de pedalat & experiențe woom pe care să le descoperi:

Derulați până sus
Fișierele de tip cookie ne ajută să oferim o experiență mai bună. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii nostri de utilizare a fișierelor de tip coockie.  Mai multe informații