Anniversary red – Woom Bikes România

woom ANNIVERSARY RED
BICICLETE ÎN EDIȚIE LIMITATĂ

Ușoare, sigure și multiplu-premiate pentru ergonomia lor, cu bicicletele woom ORIGINAL cei mici trăiesc nenumărate momemente magice pe care nu le vor uita niciodată.

Sărbătorim 10 ani de momente magice alături de woom cu o ediție aniversară limitată! Toate bicicletele woom ORIGINAL de culoare anniversary red sunt disponibile deja în magazinul nostru online, în limita stocului disponibil. Grăbește-te și sărbătorește cu noi 10 ani plin de aventură, libertate și momente magice!

woom 2
anniversary red
2.045,- lei
woom 3
anniversary red
2.295,- lei
woom 3 - AUTOMAGIC
anniversary red
2.445,- lei
woom 4
anniversary red
2.645,- lei
woom 5
anniversary red
2.895,- lei
woom 6
anniversary red
3.145,- lei
 • Cadrul woom

  Cadrul extrem de ușor, din aluminiu, realizat din tuburi conice, hidroformate, se distinge prin geometria sportivă, cu ampatament mare și unghi de direcție îngust. Designul adâncit din cadrul superior permite coborârea rapidă, în orice situație.

 • Pipă

  Partea care atrage privirile reprezintă o legătură sigură, uşoară între ghidon şi setul de cuveţi. Pipa nu are şuruburi proeminente, de care s-ar putea lovi genunchii copiilor.

 • Limitatorul unghiului
  de direcţie woom

  Unul din cele mai importante elemente de siguranţă concepute de noi este limitatorul pentru unghiul de direcţie. Acest dispozitiv previne căderea de pe bicicletă în momentul bracării extreme a ghidonului, stabilizează bicicleta pe direcţia de mers şi reduce astfel riscul de accidentare.

 • Șaua woom

  Șaua este unul dintre cele mai importante elemente de contact între copil și bicicletă. De aceea, aceasta influențează semnificativ calitatea fiecărei plimbări. Șaua noastră este proiectată special pentru anatomia celor mici, potrivindu-se perfect cu șoldul unui copil în creștere.

 • Anvelopele woom cu rezistenţă redusă la rulare

  Anvelopele influenţează puternic comportamentul la condus. Noi am ales anvelopele pentru cea mai largă rază de acţiune. Indiferent dacă mergeţi pe stradă, drum cu pietriş sau drum forestier: importantă este oprirea optimă – când se merge drept sau în curbe.

 • Quick Release șa woom

  Cu ajutorul clemei quick-release a șeii se poate adapta înălţimea şeii rapid şi simplu. Maneta este suficient de lungă încât o pot acționa chiar și copiii înșiși!

Fișierele de tip cookie ne ajută să oferim o experiență mai bună. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii nostri de utilizare a fișierelor de tip coockie.  Mai multe informații