Bicicletele electrice tip mountainbike produsele noastre, extrem de uşoare şi de înaltă calitate, sunt prevăzute cu un sistem confortabil de antrenare şi componente adecvate copiilor, care îmbunătăţesc la maxim plăcerea de a pedala şi îl ajută pe tânărul ciclist – fie că se află în offroad, pe drum spre şcoală, ori în excursie cu familia, sau că face un tur de bicicletă cu prietenii.
woom UP 5
UP
bicicletă   24"  •  15,8 kg
Copil   7 - 11 ani  •  128 – 145 cm
woom UP 6
UP
bicicletă   26"  •  16,6 kg
Copil   10 - 14 ani  •  140 – 165 cm

Electromotor

Sistemul de antrenare Fazua asigură o senzaţie firească, fără rezistenţă la pedalare – în toate cele trei trepte de asistenţă. Blocul motor-acumulator extrem de compact şi uşor, aproape invizibil, integrat în ţeava inferioară, poate fi scos afară la nevoie cât ai clipi.

Cu woom UP, natura se transformă într-un loc de joacă plin de aventuri.
Press me

Niciun motor nu poate fi mai bun decât bicicleta pe care a fost montat!

Cu bicicleta woom UP nu o să oboseşti niciodată. Bicicleta electrică tip mountainbike este uşoară, sportivă, graţie componentelor speciale adaptate copiilor, permite acestora să o manevreze simplu şi precis, să o ţină permanent sub control şi să se bucure astfel de plăcerea maximă de a pedala.Copiii vor pedala mereu cu zâmbetul pe faţă!

„woom UP este un mountainbike electric pe care copiii şi tinerii îl vor prefera telefonului, consolei etc. şi de pe care nu se vor mai da jos decât cu mari insistenţe din partea părinţilor.“

Marcus Ihlenfeld
Fondator şi CEO woom