woom up – Woom Bikes România

woom UP

Translation missing: ro-RO.pages.up.intro
woom UP 5
woom UP 5
24″  •  15.88 kg
7 - 11 ani  •  128 – 145 cm
woom UP 6
woom UP 6
26″  •  16.64 kg
10 - 14 ani  •  140 – 165 cm
Cu woom UP, natura se transformă într-un loc de joacă plin de aventuri.
 • Electromotor

  Sistemul de antrenare Fazua asigură o senzaţie firească, fără rezistenţă la pedalare – în toate cele trei trepte de asistenţă. Blocul motor-acumulator este extrem de compact și ușor, aproape invizibil. Integrat în țeava inferioară, poate fi scos afară la nevoie cât ai clipi, însă doar de către posesorul cheii sale.

 • Cadrul woom

  Cadrul extrem de ușor, din aluminiu, realizat din tuburi conice, hidroformate, se distinge prin geometria sportivă, cu ampatament mare și unghi de direcție îngust. Designul adâncit din cadrul superior permite coborârea rapidă, în orice situație.

 • Furcă cu suspensie

  Furcă cu suspensie, de înaltă calitate și adaptabilă la greutatea biciclistului, asigură confortul și controlul pe orice suprafaţă, indiferent de dificultatea acesteia. Amortizorul reglabil cu trepte de presiune și de tracțiune permite adaptarea precisă la teren și, prin intermediul funcției Lockout, furcă poate fi blocată în caz de necesitate – pentru o plăcere maximă de rulare, indiferent dacă este vorba despre un traseu pretențios sau despre drumul către casă!

 • Frâne

  Frânele cu disc, cu capacitate de reglare adaptată situației, în combinație cu manetele de frână adecvate pentru mâinile de copil, îmbunătăţesc siguranța și controlul chiar și pe teren dificil și în condiții de umiditate.

 • Pipă

  Pipa, cu o concepție specială, din aluminiu forjat, garantează o rigiditate maximă la o greutate minimă. Grație tipului constructiv Flip-Flop, poate fi montată și invers, în vederea adaptării înălțimii ghidonului.

 • Şa woom

  Unul dintre cele mai importante puncte de contact între copil și bicicletă este reprezentat de șa. Aceasta influențează decisiv senzațiile în timpul deplasării cu bicicleta. Din acest motiv, șaua a fost adaptată perfect la bazinul copiilor de această vârstă, fiind și optimizată pentru o poziţie ușor alungită a corpului. Pentru o senzație plăcută și unică.

 • Schimbător de viteze

  Schimbătorul de viteze de mare precizie, cu acţionare facilă, permite schimbarea treptelor fără dificultăţi. Schimbătorul de viteze SRAM NX dispune de unsprezece trepte cu un raport de transmisie perfect.

 • Cauciucuri

  Cauciucurile Schwalbe, de înaltă calitate, pentru bicicleta de tip mountainbike, din cauciuc mixt ADDIX SPEED, reprezintă o combinație optimă între rezistența scăzută la rulare, aderența maximă, amortizarea bună și durata mare de viață.

 • Maneta de schimbător

  Maneta de schimbător SRAM NX, ușor de folosit cu degetul mare de la mână, asigură schimbarea exactă și fiabilă pe una din cele unsprezece trepte de viteză.

Niciun motor nu poate fi mai bun decât bicicleta pe care a fost montat!

Cu bicicleta woom UP nu o să oboseşti niciodată. Bicicleta electrică tip mountainbike este uşoară, sportivă, graţie componentelor speciale adaptate copiilor, permite acestora să o manevreze simplu şi precis, să o ţină permanent sub control şi să se bucure astfel de plăcerea maximă de a pedala.Copiii vor pedala mereu cu zâmbetul pe faţă!

woom UP 5
15.88 kg, Preț 12.495,00 lei
furcă hidraulică cu suspensie pneumatică, cu trepte reglabile de presiune și de tracțiune, precum și cu funcția Lockout, cu o cursă a suspensiei de 80 mm, miniax conic 1 1/8″ – 1″, ax de cuplare 100x15 mm, disc only PM 160
cadru din aluminiu, hidroformat, ax de cuplare 12x135 mm, disc only PM 140
pipă tip constructiv Flip-Flop, 1″ pentru element fixare ghidon Ø 31,8 mm
ghidon MTB element fixare Ø 31,8 mm, lăţime 600 mm, înălţime 20 mm
foaie de lanț Narrow-Wide-Direct-Mount, cu 28 de dinți față
casetă cu 11 elemente 11-24T
schimbător de viteză SRAM NX
manetă de schimbător SRAM NX
frâne hidraulice cu disc marca Promax (160/140 mm)
şa woom
cauciucuri 24x2,35″ Schwalbe Rocket Ron, din cauciuc mixt ADDIX SPEED
woom UP 6
16.64 kg, Preț 12.995,00 lei
furcă hidraulică cu suspensie pneumatică, cu trepte reglabile de presiune și de tracțiune, precum și cu funcția Lockout, cu o cursă a suspensiei de 90 mm, miniax conic 1 1/8″ – 1″, ax de cuplare 100x15 mm, disc only PM 160
cadru din aluminiu, hidroformat, ax de cuplare 12x135 mm, disc only PM 14
pipă tip constructiv Flip-Flop, 1″ pentru element fixare ghidon Ø 31,8 mm
ghidon MTB element fixare Ø 31,8 mm, lăţime 680 mm, înălţime 20 mm
foaie de lanț Narrow-Wide-Direct-Mount, cu 28 de dinți față
casetă cu 11 elemente 11-24T
schimbător de viteză SRAM NX
manetă de schimbător SRAM NX
frâne hidraulice cu disc marca Promax (160/140 mm)
şa woom
cauciucuri 26x2,35″ Schwalbe Rocket Ron, din cauciuc mixt ADDIX SPEED

„woom UP este un mountainbike electric pe care copiii şi tinerii îl vor prefera telefonului, consolei etc. şi de pe care nu se vor mai da jos decât cu mari insistenţe din partea părinţilor.“

Marcus Ihlenfeld
Fondator şi CEO woom
Fișierele de tip cookie ne ajută să oferim o experiență mai bună. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii nostri de utilizare a fișierelor de tip coockie.  Mai multe informații