Noi suntem woom – Woom Bikes România

woom iubește bicicletele; și woom înțelege copiii

Noi suntem woom.: Christian Bezdeka, Marcus Ihlenfeld şi echipa noastră. Iubim bicicletele şi sentimentul de a-i bucura pe copii. Totul a început cu căutarea bicicletei perfecte pentru copiii noştri. Doream să ştim exact cum trebuie să fie bicicleta ideală. Doream să construim biciclete, care să-i inspire şi pe copii şi pe părinţii lor.

Conceput din pasiune. Ceea ce a urmat au fost şase ani de analiză fascinantă a lumii bicicletelor pentru copii: o permanentă interogare, experimentare şi optimizare direct pe bicicletă, lucru care ne-a provocat constant. Rezultatul de care suntem mândri: şase biciclete woom pentru copiii între un an şi jumătate şi 14 ani. Şi intenţionăm să facem mai multe.

woom brake

Unice şi foarte uşoare. Suntem consecvenţi când este vorba despre nevoile copiilor noştri. 85% dintre piesele pentru bicicletele noastre sunt concepute individual şi exclusiv de către și pentru woom. Aşa am ajuns la biciclete care sunt personalizate pentru anatomia şi nevoile copiilor.

Un factor decisiv pentru plăcerea de a se plimba cu bicicleta este şi greutatea. Am reuşit printr-o dezvoltare continuă ca bicicletele woom să cântărească cu 40% mai puţin decât bicicletele obişnuite pentru copii. Una dintre cele mai ușoare biciclete pentru copii din lume!

"Misiunea noastră este să transmitem cât mai multor copii dragostea pentru ciclism."

Marcus Ihlenfeld
Fondator al woom
Christian-explains-brake

Să învăţăm mai repede!Când copiii se simt bine pe o bicicletă, se plimbă cu mai mult entuziasm. Cea mai bună dovadă este că cei mici învaţă să meargă pe bicicletele noastre cu până la 30% mai repede.

Experimentaţi aventura. Copiii simt o plăcere mai mare când descoperă lumea singuri. Asigurăm o plimbare bună prin manevrare optimă şi cea mai bună ergonomie. Astfel distanța pe care cei mici o pot parcurge se extinde cu uşurinţă şi se întorc în siguranţă acasă.

Bine calculat. Chiar dacă dezvoltăm cu pasiune cea mai bună bicicletă, folosind componente de înaltă calitate, acordăm atenţie deosebită preţului. Bicicletele woom au prețul cel mai redus la care am putut ajunge, păstrând în același timp utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate; acestea oferă performanța si siguranța pe care copiii nostri le merită.

Fișierele de tip cookie ne ajută să oferim o experiență mai bună. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii nostri de utilizare a fișierelor de tip coockie.  Mai multe informații