Cum să alegi cea mai potrivită bicicletă pentru copiii de 3-5 ani – Woom Bikes România

Cum alegi prima bicicletă pentru copiii de 3-5 ani, atunci când nu știi nimic despre biciclete?

Biciclitul stârnește sentimente de libertate și aventură, sentimente ce fac posibilă o copilărie fericită, plină de amintiri frumoase și de neuitat. Dacă copilul tău de 3-5 ani își dorește să exploreze lumea pe două roți sau vrei să-l introduci cu pași mici în această nouă lume, este momentul oportun să începi să cauți cea mai potrivită bicicletă pentru el.

 

„Cu atât de multe opțiuni, cum aș știi care este cea mai potrivită bicicletă, dacă eu nu știu nimic despre biciclete?” Fără griji. Suntem aici să te ghidăm pentru a alege cel mai bun partener de distracție. 🌟 Urmează-ne! 🚴‍♂️💨

 

cum-să-alegi-cea-mai-potrivită-bicicletă-pentru-copiii-de-3-5-ani

 

Cu ce să începi?

 

Este complicat să alegi biciclete pentru copii de 3-5 ani? Noi zicem că nu, așa că suntem aici să-ți spune TOT ce știm.🤭 Cel mai bun sfat pe care-l avem: Pune-te pentru câteva momente în postura lor. Înainte să faci saltul cel mare, iată cele mai importante aspecte pe care să le iei în considerare:

 

  • Înălțimea copilului și mărimea bicicletei
  • Greutatea bicicletei
  • Confort
  • Skill
  • Buget
  •  

    descoperă-cele-mai-importante-aspecte-de-luat-în-considerare-la-alegerea-bicicletei-potrivite

     

    Înălțimea copilului și mărimea bicicletei

     

    Sistemul nostru de căutare biciclete te ajută să găsești mărimea perfectă pentru bicicleta copilului tău. Sistemul „Găseşte bicicleta potrivită!“ este chiar aici.

     

    înălțimea-copilului-și-mărimea-bicicletei

     

    Nu te gândi de la început la o bicicletă prea mare cu speranța că cel mic va crește în curând.Dacă este începător, sau nu a mers niciodată pe bicicletă, o mărime prea mare pentru el va fi mult mai greu de controlat față de mărimea potrivită. Îți recomandăm să pui experiența lui pe primul loc, chiar dacă asta înseamnă ca veți schimba bicicleta mai repede. 

     

     

     

     

    De ce sunt importante înălțimea copilului și mărimea bicicletei? 

     

    Pentru a pedala în siguranță. Dacă abia acum descoperă plăcerea de a bicicli, 

    contactul cu solul este foarte important. Dacă mărimea bicicletei este potrivită pentru mărimea corpului său, el va reuși să controleze mai ușor ghidonul, dar și pedalele. În cazul în care s-ar pierde controlul, copilul își va putea folosi picioarele imediat pentru a se opri. 

     

    Află tot ce trebuie să știi despre mărimea potrivită bicicletei!

     

    Greutatea bicicletei

     

    Bicicleta trebuie să fie cât se poate de ușoară. Atunci când copiii nu au control asupra bicicletei le este foarte greu să-și mențină echilibrul și atunci apar cele mai multe frustrări. Cel mai mare coșmar al nostru este ca prima amintire pe bicicletă să se transforme într-o experiență pe care nu și-ar mai dori să o repete vreodată. Bicicletele convenționale sunt atât de grele încât au 60 – 70% din greutatea unui copil, este ca și cum un adult de 80 kg ar pedala o bicicletă de 50 kg. 

     

    💡Pentru o manevrare mai sigură, ține cont că bicicleta ar trebui să aibă 35-40% din greutatea copilului.

     

    *Bicicletele woom au fost multiplu premiate pentru designul lor ergonomic. Mai mult de atât, sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai ușoare biciclete pentru copii din lume, fiind cu 40% mai ușoare decât bicicletele convenționale.

     

    Confort

     

    La fiecare bicicletă woom găsești vârsta și măsurătorile recomandate. Verifică întotdeauna dacă înălțimea copilului tău corespunde cu înălțimea bicicletei dorite. 

     

    Ca să fii sigur înainte de achiziționare de confortul celui mic, îți recomandăm și o testare:

     

    • Coboară șaua în jos, la maximum. 
    • Roagă-l pe cel mic să atingă pământul cu ambele picioare -atât vârfurile cât și călcâiele ar trebui sa atingă solul. 
    • Observă dacă atinge fără probleme. 

     

    Dacă nu și-a schimbat poziția și nu și-a întins picioarele, atunci ai găsit bicicleta perfectă pentru cel mic. 👍

     

    Skill

     

    Dacă cel mic nu s-a urcat până acum pe bicicletă, înseamnă că se încadrează la nivelul de începător. La acest nivel copiii sunt încă precauți, pleacă puțin mai greu de pe loc, nu au încredere să vireze și în unele situații chiar au nevoie de ajutorul tău pentru a porni la drum. Noi recomandăm să începeți aventura cu o bicicletă fix pe mărimea sa, fie că este o bicicletă de echilibru, woom 2 sau woom 3,  verifică dacă înălțimea copilului tău corespunde cu cea a bicicletei. Dacă copilul mai are câțiva centimetrii de crescut pentru un anumit model, dar încă este la nivelul începător, atunci optează pentru modelul mai mic. 

     

    În schimb, dacă știi că a mai pedalat, cât de cât pe afară cu prietenii, se urcă și se dă jos fără nicio problemă, pornește singur de pe loc, virează cu încredere și stăpânește bine frânele, atunci cel mic se încadrează la nivelul avansat. Acesta este singurul caz în care te poți orienta pentru un model puțin mai mare. *doar câțiva centimetrii față de modelul pentru care se încadrează deja. 

     

    Buget

     

    Este important să știi în ce buget te încadrezi ca să știi pentru ce bicicletă optezi. Bicicletele woom au fost gândite și construite pentru fiecare etapă din copilăria sa. Iar pentru că în orice etapă trebuie să existe pe primul loc siguranța, în noul sezon de pedalat facem cadou 100 de căști woom. 🎁

     

    Până pe 31 martie cumperi orice bicicletă și primești cadou o cască woom! 

    👆Adaugă cască în coș și folosește codul „cascawoom”! 

     

    În plus, datorită calității înalte de care dau dovadă în timp, acestea își păstrează foarte bine valoarea și pe piața second-hand, ceea ce înseamnă că îți poți recupera o bună parte din investiție.

     

     

    De ce bicicletele woom sunt o alegere perfectă pentru copiii de 3-5 ani?

     

    Copiii nu sunt adulți mici, au degete și picioare scurte, umeri mai înguști și o formă a bazinului complet diferită. De aceea, cadrele și componentele bicicletelor woom au fost construite și adaptate pentru a se potrivi anatomiei și nevoilor specifice lor. Află povestea bicicletelor noastre! 

     

    Geometria cadrului dictează cum se vor mișca bicicletele. Pentru ca micuții bicicliști să se simtă confortabil și să se bucure cu adevărat de aventură și de explorare, bicicletele de calitate pentru copii de 3-5 ani  ar trebui să aibă în vedere un cadru care oferă stabilitate.

     

    de-ce-bicicletele-woom-sunt-o-alegere-perfectă-pentru-copiii-de-3-5-ani

    Ne-am dorit să construim bicicleta perfectă pentru copii din dorința de a le stârni încă de la început dragostea pentru ciclism. Așadar, toate bicicletele woom sunt ergonomic construite pentru a da încredere și pentru a face cât de simplu posibil procesul de învățare. Toate bicicletele woom dispun de:


    • Șa în poziție joasă. 
    • Unghiul de direcție optimizat este combinat cu o bază lungă. 
    • *😁Traducere 😁: plimbări mai ușoare și mai stabile.
    • Urcarea și coborârea sunt posibile într-o secundă, forma cadrului face posibil acest lucru.

    Când un copil învață să meargă cu bicicleta, siguranța este întotdeauna pe primul loc. În afară de designul ergonomic al cadrului, am luat în considerare designul ergonomic pentru toate componentele bicicletelor. Află mai multe despre ergonomia bicicletelor noastre!


    Ce spune comunitatea woom despre bicicletele noastre? 🤔


    Primim zi de zi tag-uri pe Instagram de la părinții de woombikeri. Dacă vrei să vezi cum pedalează distracție cei mai mulți dintre ei și ce părere au părinții despre bicicletele noastre, intră aici! 

     

    Întreabă-ne tot ce vrei să știi! 


    Ești pe punctul de a alege o nouă bicicletă pentru copilul tău, dar încă nu ești sigur ce să alegi? Suntem la un mesaj distanță de tine.


    📥Vrei să știi mai multe despre bicicletele noastre? 

    Trimite-ne mesaj pe contul de Instagram și îți răspundem în cel mai scurt timp. 


    📍Vrei să știi unde testezi bicicletele woom? 

    Contactează-ne pe e-mail! Colegii noștri vor găsi soluția potrivită pentru tine.

     

    👨🏻‍🔧Vrei să te asiguri că woom-ul va fi pe mâini bune? 

    Curând... 🚲🔧🧰⚙️😉


    Dacă încă nu am făcut cunoștință și ești pentru prima dată pe blogul nostru, aici afli totul despre woom!

     

    Sfaturi de pedalat & experiențe woom pe care să le descoperi:


    Cum să-ți pregătești bicicleta pentru sezonul de pedalat?

    Despre siguranța pe bicicletă

    Cel mai bun prieten al copilului tău

    Cum aleg bicicleta potrivită pentru copii?

    Premii pe care le-am câștigat

    Derulați până sus
    Fișierele de tip cookie ne ajută să oferim o experiență mai bună. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii nostri de utilizare a fișierelor de tip coockie.  Mai multe informații