Pedalăm pe pista de distracție în aer liber la wooming around – Woom Bikes România

wooming around: distracție în aer liber cu woom și NevAcademy

Am pornit pe pista de distracție, locul unde am dat startul unui eveniment plin de sclipici și aventură, cu amintiri de neuitat și refresh de limonadă.

 

Ce energie! 🤩 Ce distracție! 💛 Alături de prietenii din comunitățile woom și NevAcademy am reușit să umplem toată Platforma Industriei Bumbacului cu vibe-uri bune și distracție. Pe lângă asta, evenimentul a fost conturat în jurul:

 

🗾traseelor de joacă

🍋standul cu limonadă și gustări pentru energie

🚴‍♀️woombikeri însetați de aventură

🤩și tatuaje sclipicioase pentru super eroi și prințese

 

woombikers-din-comunitatea-woom-si-nevacademy

 

De la începutul până la sfârșitul evenimentului entuziasmul ne-a cuprins. Și pe noi. Și pe cei mici. Și pe cei mari. Cot la cot cu ei a stat, mai ales, curiozitatea de a explora fiecare activitate de la eveniment. 

 

Te întrebi cum am biciclit distracție la wooming around, evenimentul destinat tuturor woombikerilor și părinților din comunitățile woom și NevAcademy? 🚴‍♀️🎨🍋 Hai să vezi! 

 

Bicicleală pe trasee de distracție

 

De aventură și echilibru s-au ocupat cei de la NevAcademy, echipa de senzație formată din Karina, Adi, Miță și Ștefan. Cei care-i instruiesc pe copiii în ale aventurii de 8 ani de zile. Cei care îi încurajează să pedaleze pe culmile munților Râșnovului și să-și mențină echilibrul atunci când fac trick-uri. Ei sunt NevAcademy, prietenii alături de care am organizat evenimentul wooming around.

echipa-de-senzatie-nevacademy
 Cei mici au dat startul distracției pe Splaiul Unirii. Acolo, unde experiențele de neuitat au prins avânt pe traseul special amenajat și coordonat de echipa NevAcademy, cu jaloane, rampe din lemn și alte mici obstacole. Acolo, micii bicicliști au primit îndrumare și sfaturi din partea instructorilor de senzație, urmând să se strângă unul câte unul în șir de șarpe, învățând toate secretele despre echilibrul suprem.

 

 

Relaxarea de la colțul de joacă

 

Cheful de aventură nu a fost stins după pedalarea pe traseu, ci a continuat în căutarea următoarei celei mai super-duper-fun activitate de la eveniment. 

 

După ture de distracție, micii bicicliști s-au retras la colțul de joacă 🌸, coordonat de micul studio de sclipici și tatuaje temporare pentru copii, powered by Colorazon.

 

Să fie un unicorn? 🦄 O rață? 🦆

 

Sau un super erou cu un diamant strălucitor? ⚡

micii-biciclisti-la-coltul-de-joaca-de-la-wooming-around
tatuaje-temporare-pentru-copii-powered-by-colorazon

 

Părinții s-au alăturat și ei. La wooming around s-au legat noi prietenii între persoanele din comunitățile woom și NevAcademy.

 

Vibe-ul de distracție și discuțiile savuroase au fost alimentate de paharele pline cu limonadă și snackuri sănătoase, iar la sfârșit, niciun trick distractiv și niciun moment important al micilor bicicliști nu a trecut neobservat. 📸

 

În căutarea experiențelor unice

 

S-a întâmplat la wooming around. Distracția a fost la cote înalte.

 

Ne-am distrat, am cunoscut părinți din comunitate, și nu numai, am întâlnit woombikeri și prieteni noi. 🤗

 

V-am cunoscut pe voi. Și am pus la colecție amintiri și experiențe de neuitat. Iar, pentru asta suntem cei mai fericiți pentru evenimentul reușit. 

 

in-cautarea-experientelor-unice-la-wooming-around

 

Cel mai mult ne-am bucurat de entuziasmul și zâmbetele micilor woombikeri! În ceea ce îi privește pe părinți, este mereu o plăcere să interacționăm cu persoanele din comunitatea woom, acei părinți pasionați și deschiși în a le oferi cele mai frumoase experiențe copiilor. 
 
Pe lângă asta, prietenii de la NevAcademy s-au descurcat extraordinar în organizarea distracțiilor și îndrumarea celor mici pe traseu, așa cum era de așteptat!
 
- Lucian Păduraru, Event Coordinator, woom bikes România 

 

În urma evenimentului, am primit întrebarea dacă vom pedala wooming around și în alte orașe din România. 


Tot ce putem spune e că ne antrenăm entuziasmul pentru o scurtă deplasare în afara Bucureștiului, poate prin Brașov sau Râșnov. 🤫

Avem deja creionate câteva evenimente mai complexe pentru viitor care se vor desfășura atât în București cât și în Brașov sau Râșnov, unde vom pregăti surprize și diferite  trasee potrivite pentru toate categoriile de vârstă. 


- Karina Pintec, Co-founder Nevacademy

 

Rămânem tot cu același vibe de distracție. Tot cu trasee și surprize pe măsură. Tot alături de NevAcademy.

 

Ești în căutarea unor activități distractive cu bicicletele, unde să cunoști prieteni cu aceleași pasiuni? woom te cheamă la joacă alături de toți ceilalți părinți din comunitate! 

 

Rămâi cu ochii pe noi ca să afli când va fi următorul eveniment! 

 

Descoperă bicicletele woom!

 

Dacă încă nu am făcut cunoștință și ești pentru prima dată pe blogul nostru…

 

…..aici afli totul despre woom!

 

Sfaturi de pedalat & experiențe woom pe care să le descoperi:

 

Cum să-ți pregătești bicicleta pentru sezonul de pedalat?

Despre siguranța pe bicicletă

Cel mai bun prieten al copilului tău

Cum aleg bicicleta potrivită pentru copii?

Premii pe care le-am câștigat

Derulați până sus
Fișierele de tip cookie ne ajută să oferim o experiență mai bună. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii nostri de utilizare a fișierelor de tip coockie.  Mai multe informații