Despre carieră și viață de familie în noul episod din Părinți pe bicicletă – Woom Bikes România

#PărințiPeBicicletă episodul 2: Între agende pline și viață de familie

Ne-am întors pe teren. 

 

Mai precis, în parcul Herăstrău 🌳, acolo unde am pedalat și primul episod din podcastul #ParintiPeBicicleta.


Pentru woom toți părinții sunt influenceri. 


În acest episod au ieșit la biciclit 2 mămici, Andreea și Cristiana. Credem că autenticitatea și emoțiile sunt cele care creează conexiuni reale, de aceea în al doilea episod al podcastului nostru am deschis subiecte despre trăiri, emoții, decizii făcute de-a lungul timpului în viața de familie și proiectele de carieră. 


Ce au cele 2 mămici în comun? 


O agendă plină de taskuri și copiii care abia așteaptă să dea tonul distracției. 


Ascultă episodul 2 din #ParintiPeBicicleta și află cum reușesc Andreea și Cristiana să facă față responsabilităților de zi cu zi și în același timp să mențină echilibrul între carieră și viața de familie. 👪

 

episodul-2-din-părinți-pe-bicicletă-echilibrul-între-carieră-și-viața-de-familie

Să fie cu magie și emoție! P.S. și râsete, dar asta dacă rămâi până la sfârșit…🤭


👇👇👇 De ascultat la metrou, în trafic, la semafor pe bicicletă sau în pauză la birou. 👇👇👇



 

 

Mămici, acțiune

andreea-ciocănescu-mămică-de-tânăr-adolescent 

Andreea, mămică de tânăr adolescent.

 

În timpul săptămânii demarează proiecte de marketing și proiecte care pregătesc viitorul elevilor din România. În weekend o găsești pe pistele de bicicletă și în parcurile încărcate cu adrenalină alături de toată familia. Andreea are o puternică dorință de a face lucruri mărețe, atât în carieră, în cauzele sociale pe care le susține, dar mai ales atunci când vine vorba de familie.

  

„Cred că zi de zi suntem nevoiți să facem alegeri.”

 

„Cel puțin în cazul meu este un echilibru pe care îl caut să îl ating în fiecare zi. Nu este ușor. Pentru că, odată ce am acceptat și un rol de conducere în compania în care lucrez de foarte mulți ani, am știut că și responsabilitățile vor fi pe măsură și că va trebui să sacrific foarte mult timp petrecut acasă.”

- Andreea Ciocănescu

 

 

 

 

 

 

 

 

cristiana-bucureci-mămică-a-doi-pici

 

Cristiana, mămică a doi pici

 

Își dedică majoritatea timpului proiectelor din agenția de publicitate, înființată acum 10 ani. 

 

În timpul liber este artista ce organizează și susține ateliere în care învață grupuri de părinți și copii tehnica colajului, iar în weekend o găsești la expoziții și muzee alături de familia ei.

 

„Cea mai aglomerată perioadă pentru mine a fost când a venit pe lume Andi, Ilinca avea atunci un an și 10 luni. În acel timp era în plină desfășurare un proiect foarte mare, o campanie importantă în agenție la care am lucrat până în ultima zi. Îmi aduc aminte când m-am internat în spital, încă îmi verificam mailul. A fost o nebunie, efectiv. După ce am ieșit din spital trebuia să văd dacă lucrurile sunt în ordine, mai emiteam factură, mai făceam contracte…”

 

- Cristiana Bucureci

 

 

 

 

 

 

Toți ochii sunt pe tine

 

Este un full-time job să fii mamă, așa cum o spun și Cristiana și Andreea. Pe lânga asta, intervine viața. În paralel cu responsabilitățile de părinte există o listă lungă de to-do care trebuie rezolvată, zilnic.

 

toți-ochii-sunt-pe-tine

 

„Întotdeauna cântărește ceva sau altceva. Dacă sunt cu copiii, mă gândesc unde aș putea să fiu și invers. Pentru orice alegere există și un cost. ”

 

„Am decis să îmi închiriez, iar, un birou la care renunțasem. Inevitabil ajungeam târziu. Seara când mă întorceam acasă, ei erau toți trei în mijlocul casei și așteptau la ușă să vin eu, cu ochii lipiți de ușă. Mie mi se rupea inima că veneam pe la 8, fiind foarte mult trafic. ”

 

„Atunci când sunt la job mi-e dor de casă. ”

 

„Când sunt acasă mi-e dor de job.”

 

⭐ Mămicile reușesc să balanseze și să mențină un echilibru sănătos între cele două. Este dificil, dar nu imposibil. Amândouă își doresc să facă lucruri mărețe, să schimbe ceva în bine. Corporatiste și ONG-iste, dar întotdeauna familiste. 

 

Perioadele grele vin și pleacă. 

 

Cu toate astea, există așteptări și multă răbdare. Contează să ai pe cineva lângă tine alături de care să lucrezi în echipă. Andreea și Cristiana recunosc că fiecare etapă a creșterii copiilor aduce cu sine noi provocări, iar răbdarea și susținerea reciprocă sunt cheia în depășirea acestora.

 

-Munca implică sacrificiul de timp cu cei dragi.

 

-E o lecție foarte grea. 

 

-Copiii trebuie să înțeleagă că muncim și din pasiune, nu doar pentru o nevoie. 

 

-E o parte din tine, din cine ești tu. Din caracterul meu, din valorile pe care eu le am și pe care încerc să le transmit mai departe. 

 

Vorbind de provocări…😋

vorbind-de-provocări-cu-cristiana-bucureci-și-andreea-ciocănescu

 

Podcastul se apropie de sfârșit, dar nu înainte să dăm startul unui scurt concurs al glumițelor. Minutul …. . Provocarea o dăm mai departe către voi: ieșiți la biciclit cu un alt părinte și țineți un scurt stand-up comedy în parcul de lângă casă cu glumițele din podcast! 😂

 

Pentru woom, toți părinții sunt influenceri! De aceea, poveștile lor merită aduse mai aproape de comunitatea noastră.

 

Dacă încă nu am făcut cunoștință și ești pentru prima dată pe blogul nostru, 

 

Aici afli totul despre woom.

Sfaturi de pedalat & experiențe woom pe care să le descoperi:

 

Cum să-ți pregătești bicicleta pentru sezonul de pedalat?

Despre siguranța pe bicicletă

Cel mai bun prieten al copilului tău

Cum aleg bicicleta potrivită pentru copii?

Premii pe care le-am câștigat

Derulați până sus
Fișierele de tip cookie ne ajută să oferim o experiență mai bună. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii nostri de utilizare a fișierelor de tip coockie.  Mai multe informații