Cum ii conving pe cei mici sa incerce sa mearga cu bicicleta. – Woom Bikes România

Cum ii conving pe cei mici sa incerce sa mearga cu bicicleta.

Cu totii cunoastem beneficiile mersului pe bicicleta: petrecem timp afara, eventual in natura, facem miscare, ne intarim organizmul, ne simtim bine, avem parte de miscare fara nici un impact negativ asupra oaselor sau articulatiilor; si lista poate continua. Toate bune si frumoase, doar ca toate aceste argumente sunt importante pentru adulti.

Astfel, se naste intrebarea: de ce ar pedala un copil? Care sunt acele motive care sunt importante pentru ei, si nu neaparat pentru noi, oamenii “mari”.

Am avut aceasta curiozitate, si tot ce am facut a fost sa ii intrebam pe cei mici. Mai jos puteti regasi raspunsurile pe care le-am primit de la cei mici.

 

  1. “Ma distrez cand merg cu bicicleta cu tati si cu mami; radem si glumim pentru ca tati a cazut de doua ori pana acum” 😊

 

  1. “Imi place sa ma plimb cu bicicleta pentru ca ma plictisesc acasa, mai ales cand am teme de facut”

 

  1. “Eu merg cu bicicleta pentru ca ma intalnesc cu cei mai buni prieteni ai mei si ne plimbam in parc atunci cand este frumos afara.”

 

  1. “Mie imi place sa merg cu bicicleta pentru ca ii depasesc pe mami si pe tati. Tata a incercat sa alerge dupa mine, dar tot eu merg mai repede pe bicicleta”.

 

  1. “Pentru ca atunci cand merg cu bicicleta ma joc cu mama si cu tata si ne intrecem. De fiecare data cand castig mergem si mancam inghetata buna”.

 

Speram ca raspunsurile pe care le-am obtinut noi de la cei mici sa va ajute in cazul in care aveti nevoie sa ii “convingeti” pe copiii vostri sa incerce mersul pe bicicleta. Pentru sfaturi legate de cum puteti sa ii invatati pe cei mici sa mearga pe bicicleta puteti gasi aici un articol ce cuprinde 3 pasi usori pentru a invata cum sa mergi pe bicicleta.

 

Derulați până sus
Fișierele de tip cookie ne ajută să oferim o experiență mai bună. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii nostri de utilizare a fișierelor de tip coockie.  Mai multe informații