Bicicletele woom mountain bike dau startul distracției la NevAcademy – Woom Bikes România

Academia de distracție și bicicletele mountain bike woom fac echipă de senzație!

Hmm, oare cum ar arăta o tabără în care pedalezi pe trasee montane și petreci timp zi și noapte în natură? Ah, stai…cred că așa! 😎

 

copii-pe-woom-up-electric-la-munte

 

De vara asta suntem cu ochii pe #woombikerii din tabăra distracției NevAcademy!

 

 

Micii bicicliști au îmbrățișat cu entuziasm oportunitatea de a explora trasee montane pe bicicletele noastre electrice de tip mountain bike - chiar pe culmile munților Râșnovului. În acest articol povestim despre cum au ajuns bicicletele woom UP să creeze amintiri de neuitat în taberele organizate de prietenii de la NevAcademy.

 

Cum ajungi să explorezi natura pe woom UP?

 

Părinții care merg deja in taberele lor îi numesc „Academia Piticilor”. Vorbim despre NevAcademy, echipa care îi scoate la joacă și îi ține departe de telefoane pe cei mici. 

 

Odată ce copilul tău pornește în călătoria Nev, urmează să fie înconjurat de verdeață, râsete și distracție. Totul se întâmplă într-un loc fantastic, în mijlocul naturii. Atelierele de mers pe bicicletă sunt doar câteva dintre activitățile pregătite pentru cei mici, printre drumeții montane, tras cu arcul și alte surprize. Acolo, instructori cu experiență, empatici și dedicați le arată piticilor cele mai importante deprinderi pentru a se bucura în siguranță de mersul pe bicicletă.

 

Și pentru că avem o sensibilitate deosebită față de nevoile fiecărui pitic, am pus accentul pe siguranță și în vacanță.

 

 

Bicicletele woom UP mountain bike fac acum parte din scena amintirilor la NevAcademy și îi ajută pe cei mici să ajungă mai ușor în vârf, pentru a se da cu și mai multă bucurie la vale! 

 

 

 

 

Pe cât de magică este locația unde se țin taberele, inițiatorii proiectului, entuziaști ai naturii, antrenează la rândul lor o atmosferă magică, plină de energie pozitivă. 

 

cum-explorezi-natura-pe-mountain-bike-woom-up

 

Ei îmbrățișează fiecare anotimp cu activități inedite. Vara aceasta au avut loc lecții despre curaj, încredere și prietenie. A fost mai mult decât o experiență de reconectare cu natura. Copiii au învățat prin participarea la activități noi -  au pedalat pentru prima dată pe un woom UP mountain bike sau au exersat echilibrul pe un NevBoard, aceste activități i-au ajutat să aibă încredere în ei și să prindă curaj în afara taberelor.

 

Despre bicicletele woom UP și drumeții pe mountain bike

 

 

Este o bicicletă super-ușoară, de tip mountain bike, prevăzută cu un servomotor inovator

 

A fost creată special pentru cei cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, cei mai curajoși pitici și adolescenți pregătiți să încerce trasee noi, de lungă distanță. 

 

woom UP se pedalează cu încredere pentru că încă de la început copiii simt natural să-și miște picioarele în ritmul UP. Datorită pedalării asistate la diferite niveluri de intensitate, urcarea pe munte și urcarea rampelor se transformă din activități ce înainte păreau obositoare în momente magice. Cei mici se simt puternici și determinați să ajungă în vârf. Când oboseala dispare, nimic nu îi mai poate opri.

 

Destinată să fie plimbată pe trasee montane, pe vârfuri de munte și să participe în lungi drumeții prin natură, putem spune că fiecare călătorie reprezintă o experiență memorabilă. Cu woom UP ai curajul să te aventurezi în sfârșit pe noi piste pe care nu ai mai pedalat niciodată. 🌄🚵‍♂️

 

Dacă ești în căutarea unei experiențe deosebite pentru copilul tău, un mix de conectare cu natura, mountain biking și entuziasm de a trăi liber, Nevacademy este locul unde bicicletele woom UP dau startul unora dintre cele mai fericite amintiri din copilărie!  

 

 

 

Micul biciclist își dorește să exploreze trasee montane pe un mountain bike electric? 

 

Descoperă acum bicicletele woom UP 5 și 6!

 

Dacă încă nu am făcut cunoștință și ești pentru prima dată pe blogul nostru…

 

…..aici afli totul despre woom!

 

Sfaturi de pedalat & experiențe woom pe care să le descoperi:

Cum să-ți pregătești bicicleta pentru sezonul de pedalat?

Despre siguranța pe bicicletă

Cel mai bun prieten al copilului tău

Cum aleg bicicleta potrivită pentru copii?

Premii pe care le-am câștigat

Derulați până sus
Fișierele de tip cookie ne ajută să oferim o experiență mai bună. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii nostri de utilizare a fișierelor de tip coockie.  Mai multe informații