fork safety notice 10/2019 landing – Woom Bikes România

Stimate client woom,

Siguranța copilului dumneavoastră este cel mai important aspect pentru noi.

Din păcate, am constatat că axul furcii bicicletei se poate slăbi la un număr redus de roți provenite din anumite producții de serie. Până acum, această situaţie a fost constatată doar în cazuri extrem de rare. Sunt afectate exclusiv bicicletele woom 4, woom 5 și woom 6, cu pipă Vario cu înălțime reglabilă (vezi imaginea), care au fost puse în vânzare începând cu septembrie 2018.

Este vorba exclusiv despre roțile de la seria constructivă ORIGINAL, noile biciclete de tip mountainbike woom OFF nefiind afectate.

Pentru a exclude apariția acestei probleme, toți clienții vizaţi primesc un șurub și piulița aferentă, care sunt ușor de montat (vezi instrucțiunile). De reținut: Este vorba în acest context despre o simplă măsură de precauție, prin care dorim să excludem riscul, oricât ar fi de mic, pe care îl presupune slăbirea axului furcii bicicletei. Vă rugăm să vă faceţi timp două minute, pentru a monta șurubul și piulița aferentă, înainte de următoarea utilizare.

În cazul în care ați cumpărat bicicleta woom din magazinul nostru online, veți primi automat, prin poștă, șurubul și piulița. Toți ceilalți clienți le pot primi de la dealerul woom și pot solicita montarea acestora chiar la faţa locului.

În cazul în care, la roata faţă a bicicletei woom, este montată deja un panou de protecție woom original, nu trebuie să adoptaţi nicio măsură – șurubul de la panoul de protecție montat îndeplinește exact același rol pe care îl are șurubul pe care vi-l trimitem. 

Pentru întrebări, puteți lua legătura în orice moment cu departamentul pentru clienți, fie prin e-mail, la adresa woom@woombikes.ro fie la numărul de telefon +40 728 220766. Vă stăm la dispoziție cu plăcere!

Opțional, puteți lua legătura și cu dealerul woom. Toți dealerii noștri au fost informați și sunt pregătiţi de asemenea să vă ajute cu plăcere.

Cu salutări,

Marcus și Christian

Fișierele de tip cookie ne ajută să oferim o experiență mai bună. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii nostri de utilizare a fișierelor de tip coockie.  Mai multe informații