06 - Warranty & Returns > Content (live editor source) – Woom Bikes România

 

 

$RED Returnare sau înlocuire $/RED

 

Dacă ați cumpăraţi un produs de la noi şi acesta nu corespunde aşteptărilor dvs., deoarece este prea mare sau prea mic sau pur şi simplu nu vă place, îl puteți returna în termen de 30 de zile.

Vă înlocuim gratuit bicicleta cu alta de altă mărime şi ne ocupăm de retur prin preluare, chiar dacă bicicleta a fost deja folosită.

În cazul în care nu doriți schimbarea bicicletei cu o alta, noi vom suporta cheltuielile de expediere şi vă restituim întreaga sumă.

 

Dreptul de revocare
Utilizarea garanţiei noastre de 30 de zile pentru restituirea banilor şi a cuponului nostru de retur nu reprezintă o condiţie pentru exercitarea efectivă a dreptului de revocare şi nu îl afectează în niciun fel.

 

$RED Garanţie $/RED

Oferim o garanţie de 24 de luni pentru bicicletă, inclusiv pentru cadru şi componente – cu excepţia deteriorărilor cauzate de accidente. Trimiteţi-ne o fotografie cu dauna şi vă vom ajuta repede şi simplu.

Utilizaţi cuponul de retur pus la dispoziţie pe pagina noastră de internet pentru a ne returna bicicleta woom. Pentru înlocuirea pieselor supuse uzurii precum mânerele şi pedalele, accesaţi secţiunea accesorii de pe pagina noastră de internet.

 

Fișierele de tip cookie ne ajută să oferim o experiență mai bună. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii nostri de utilizare a fișierelor de tip coockie.  Mai multe informații