Cancellation Policy – Woom Bikes România

$RED Cancellation Policy $/RED

 

Aveţi dreptul, să vă retrageţi din acest contract în termen de treizeci de zile fără indicarea motivelor. Termenul de revocare este de 30 de zile, începând din ziua în care dvs. sau un terţ numit de dvs., altul decât transportatorul, aţi intrat, respectiv a intrat în posesia bunurilor.

Pentru a vă exercita dreptul de revocare, trebuie să informaţi firma woom GmbH, Inkupark 1-7/14/5, 3400 Klosterneuburg, mail: info@woombikes.ro printr-o declaraţie clară (de ex. printr-o scrisoare trimisă prin poştă, un e-mail) cu privire la decizia dvs. de a revoca acest contract. Puteţi utiliza formularul de revocare anexat, care nu este însă obligatoriu.

Pentru a respecta perioada de revocare, este suficient ca notificarea cu privire la exercitarea dreptului de revocare să fie trimisă înainte de expirarea termenului de revocare.

$THIN $RED Consecinţele revocării $/RED $/THIN

Dacă revocaţi acest contract, vă restituim toate plăţile primite, inclusiv cheltuielile de livrare, în cel mai scurt timp şi cel mai târziu în termen de paisprezece zile din ziua în care a ajuns la noi notificarea dvs. privind revocarea acestui contract. Pentru această restituire folosim acelaşi mijloc de plată, pe care l-aţi utilizat la tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care s-a convenit în mod expres altfel cu dvs.; în niciun caz nu vă sunt percepute taxe pentru această restituire. Putem refuza plata, până în momentul când primim produsele înapoi sau până când aţi făcut dovada că aţi trimis produsele, indiferent care dintre aceste două evenimente are loc primul.

Trebuie să ne restituiţi sau să ne predaţi produsele imediat şi, în orice caz, cel mai târziu în termen de paisprezece zile, începând din ziua, în care ne-aţi anunţat cu privire la revocarea acestui contract. Termenul este îndeplinit, atunci când expediaţi produsele înainte de scurgerea termenului de paisprezece zile.

 

 

 

Fișierele de tip cookie ne ajută să oferim o experiență mai bună. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii nostri de utilizare a fișierelor de tip coockie.  Mai multe informații