02 About us > 05 > Learn to Ride Faster (live editor source) – Woom Bikes România
                   
 

 

Să învăţăm mai repede! Când copiii se simt bine pe o bicicletă, se plimbă cu mai mult entuziasm. Cea mai bună dovadă este că cei mici învaţă să meargă pe bicicletele noastre cu până la 30% mai repede.

 

Experimentaţi aventura. Copiii simt o plăcere mai mare când descoperă lumea singuri. Asigurăm o plimbare bună prin manevrare optimă şi cea mai bună ergonomie. Astfel distanța pe care cei mici o pot parcurge se extinde cu uşurinţă şi se întorc în siguranţă acasă.

 

Bine calculat. Chiar dacă dezvoltăm cu pasiune cea mai bună bicicletă cu cea mai ridicată calitate, acordăm atenţie deosebită preţului. Bicicletele woom sunt au prețul cel mai redus la care am putut ajunge, păstrând în același timp utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate; acestea oferă performanța si siguranța pe care copiii nostri le merită.

 

 

Fișierele de tip cookie ne ajută să oferim o experiență mai bună. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii nostri de utilizare a fișierelor de tip coockie.  Mai multe informații