Pedalează în siguranță cu woom prin traseele montane din România – Woom Bikes România

Trasee montane și biciclete care te urcă pe vârf de munte în siguranță

N-ai ajuns în prima lună din an nici măcar cu un picior pe munte? 


🤓 Încă-i zăpadă afară! Este un semn să pui în bagaj echipamentul și să pornești la drum lung în siguranță cu familia și cu bicicletele din garaj.👨‍👩‍👧‍👦 Am pregătit pentru voi toți o listă a traseelor din România unde pedalezi distracție și explorezi noi peisaje montane, pe bicicletă.

 

3, 2, 1 și începe distracția!

Treci prin lista traseelor montane din România, unde poți pedala în siguranță cu bicicleta și surprinde-i pe #woombikeri cu următoarea drumeție. 🚞

 

Aventură în Cheile Sohodolului

 

Distanță dus întors: 18 km

 

În apropiere de comuna Runcu, la doar 15 kilometri distanță de Târgu Jiu, găsești Cheile Sohodolului. Este destinația preferată a alpiniștilor, bicicliștilor și a iubitorilor de natură. Desiguuur și pentru oricine este în căutare de puțină aventură și distracție aproape de casă, în Târgu Jiu.

 

📍Sohodol- Valea Glăjeriei- Sohodol 

 

Accesul pe traseele de bicicleală se face ușor, iar priveliștea peisajelor montane pe parcursul călătoriei va rămâne cu siguranță imortalizat în albumul drumețiilor în familie. 

cheile-sohodolului

 

Trăiești o super experiență. Pe lângă conexiunea cu natura, vei vedea în timp ce călătorești și minunatele peisaje din Valea Glăjeriei și Valea Sohodolului.

 

Distracție și siguranță pe Vârful Postăvaru

 

distracție-și-siguranță-pe-vârful-postăvaru

 

Distanță dus întors: 9 km fiecare traseu

Altitudine maximă: 1,799 m

 

Echipați-vă pentru ture cu MTB în primul bike park din Brașov și unul dintre cele mai mari din țară. Pe Vârful Postăvaru, unul dintre vârfurile cu cele mai spectaculoase priveliști din Munții Carpați, există 3 trasee amplasate de Primăria Brașov, fiecare cu o distanță de 9 km. Acestea au fost gândite și amplasate pentru 3 niveluri de dificultate: ușor, mediu și experimentat.

 

 

Vârful Postăvaru 🌄 se află în apropierea stațiunii Poiana Brașov, din județul Brașov. Pe lângă parcul unde poți încerca noi trickuri sau unde cei mici își pot înfrunta pentru prima dată teama să pedaleze aventură pe un MTB, există aproape 30 de alte trasee marcate în Masivul Postăvarul. Iată 3 dintre ele:

 

Nivel: Floare la ureche

  • Poiana Brașov – Cristian – Râșnov – Poiana Brașov

Nivel: Pedalezi distracție

  • Poiana Brașov – Postăvaru – Timișul de Sus – Poiana Brașov

Nivel: Aventura strigă woooooom!!!!

  • Poiana Brașov – Vârful Postăvaru – Bunloc – Poiana Brașov

 

Te bucuri de natură în Cheile Râșnoavei

cheile-rasnoavei

Distanță dus întors: 7, 6km

Altitudine maximă: 345m

 

La doar 30 de minute de Brașov, la poalele Munților Bârsei, găsești locul ideal pentru bicicleala și aventură. Dar șiiiii… locul ideal pentru părinții ce caută clipe de liniște. 

 

Cu trasee ușoare prin pădure 🌳, cum ar fi traseul 📍Cheişoara – Valea Poienii – Poiana Braşov, natura devine un adevărat teren de joacă pentru întreaga familie.

 

Pe lângă plimbări cu bicicleta, descoperi și activități super distractive precum: 

 

  • Escaladă pe stâncile umbrite
  • Tiroliană
  • Bungee jumping
  • Via ferrata 
  • Rapel
  • Zbor cu motoparapanta

 

Amintiri pe Muntele Cozla

amintiri-pe-muntele-cozla

 

Distanță dus-întors: 12 km 

Altitudine maximă: 651 m

 

Încheiem lista traseelor cu un traseu scurt. Deși are doar 12 km, este un traseu cât de cât solicitant. După ce ați urcat până la stația telegondolei, veți ajunge în locul preferat al tuturor copiilor, (al doilea după pantele pe care cobori cu viteză 🤓) ✨ popasul. ✨ Până vă trageți sufletul, bucurați-vă de panorama de pe unul dintre cele mai înalte puncte ale orașului. 

 

În continuarea traseului urmează mult așteptata coborâre, pârtia de începători. Unde se poate pedala distracție până jos în cea mai mare viteză. 🚴‍♂️ După intrarea în pădure și alte câteva urcări, se ajunge în sfârșit la punctul final din traseu: 📍Stânca Trei Căldări. De aici până în centrul orașului rămâne doar de coborât, nu mai puțin de 5 km.

 

Pe cel mic îl pasionează aventura și distracția pe MTB? 🤩

Bicicletele woom sunt construite cu gândul la distracție și la cele mai frumoase amintiri, dar mai important de atât, cu gândul la siguranța copiilor.

 

 

@woombikesromania Vibe ON. 😎🤙 #fy #fyp #woomOFF #MTB #MountainBike #bike #ride #biciclete ♬ Benjamins Deli - JRitt

 

Traseele de mai sus au fost listate cu gândul la weekendurile în familie și trick-urile noi pe care cel mic le-a învățat în fața casei. ✌ Distracție maximă să aveți!

 

Nu uitați să ne trimiteți poze și clipuri în inbox-ul paginii woom!

Derulați până sus
Fișierele de tip cookie ne ajută să oferim o experiență mai bună. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii nostri de utilizare a fișierelor de tip coockie.  Mai multe informații