Woom - Cadoul perfect pentru copii, o investiție inteligentă pentru părinți! – Woom Bikes România

Cadoul perfect pentru copii, o investiție inteligentă pentru părinți!

Când vine vorba de cadouri, puține lucruri aduc mai multă fericire de durată în viața copiilor decât o bicicletă nouă! Dintre zecile de modele cu prețuri variate, bicicletele woom sunt singurele care iau în considerare atât nevoile copiilor cât și pe cele ale părinților!

 

Pornind de la aluminiul ușor și rezistent din care este fabricat cadrul bicicletelor și ajungând la ergonomia lor de top cu piese unice (fabricate special pentru copii),  woom sunt diferite de celelalte biciclete de pe piață iar acest lucru este confirmat în mod repetat de părinții și copiii care au încercat mai întâi alte branduri. 

 


Începând de la plata în rate și până la programul de buy-back sau faptul că își păstrează foarte bine valoarea în timp, cu woom investești atât într-o copilările fericită cât și în mai puține dureri de cap atunci când bicicleta rămâne mică (aflați mai jos de ce). 

 

O investiție în fericirea copilului tău! 

Nu ne vom ascunde după deget: știm că prețul unei biciclete woom poate fi surprinzător la început. Totuși, investiția într-o bicicletă ușoară, sigură și perfect ergonomică se traduce în fericirea, sănătatea și atitudinea față de de sine și de mișcare a copilului tău. 

 

Dacă stai să te gândești, poți pune cu adevărat un preț pe dorința lui de a lua bicicleta cu voi oriunde mergeți? Dar pe sentimentul de bucurie și curaj pe care îl are atunci când descoperă lumea? 

 

Iată doar câteva dintre motivele pentru care woom este cea mai bună bicicletă pe care o poate primi de Crăciun:

 

Ne-am născut din dorința unor părinți de a găsi bicicleta perfectă pentru copii lor și din neatenția altor producători față de nevoile unice ale celor mici. Copiii nu sunt doar niște adulți mai mici, ci ființe unice cu proporții ale corpului diferite de ale noastre. Spre deosebire de alte biciclete de copii ce sunt doar modele de adulți micșorate (cu aceeași geometrie și o greutate similară - prea mare pentru copii), woom sunt produse cu nevoile anatomice ale copiilor în minte: au greutate redusă, geometrie specială și piese produse în exclusivitate pentru copii. Ca dovadă a faptului că suntem pe drumul cel bun, copiii învață mult mai repede mersul pe bicicletă alături de woom.

 

Mare parte din resursele woom sunt investite în calitatea bicicletelor noastre. Dezvoltăm și testăm în mod constat moduri în care să fim parte din primele lor reușite în viață. Astfel, copiii de doar 18 luni pot „pedala” o bicicletă de echilibru aproape imediat după ce au învățat să meargă !

 

Frânele woom sunt concepute pentru mâini mici, iar vitezele sunt gândite pentru a putea fi folosite ușor. Pentru că bicicletele și caracteristicile produselor sunt testate alături de copii dar și pentru că încercăm să mergem mereu mai departe decât așteptările, satisfacția celor mici este garantată - asta înseamnă sa faci o investiție cu adevărat neprețuită. 

 

Credem atât de mult în bicicletele noastre încât pentru 30 de zile le poți returna garantat, fără întrebări suplimentare. De fapt, pentru orice produs woom ai comandat și nu este pe placul tău, noi vom trimite curierul pentru a-l ridica sau schimba. Costuri extra de transport? Nici nu se pune problema. Este plăcerea noastră să știm că părinții sunt mulțumiți iar copii fericiți. Tot ce trebuie să faci este să ne scrii iar noi vom rezolva rapid problema. 

 

Valoarea unei biciclete woom este mai mare decât prețul plătit!

Sute de mămici și întregi familii sunt de acord: când cei mici merg pe o bicicletă woom beneficiile clasice ale pedalatului sunt în planul secund. Mersul pe woom dezvoltă caracterul, ajută copiii să-și conștientizeze propriile puteri și să devină mai încrezători și independeți. Să nu mai spunem că țipă de bucurie în timp ce își îmbunătățesc sănătatea fizică și mentală. 

 

Imaginează-ți că ai un copil pasionat de ciclism, independent și dornic de a ajunge în cât mai multe locuri cu bicicleta. Face mișcare, se dezvoltă fizic și emoțional, capătă încredere în sine și își poate face prieteni pe care îi va avea pentru toată viața. Bicicletele woom nu sunt cadoul perfect doar pentru că sunt ușoare și ergnomice ci pentru că dezvoltă deprinderi sănătoase pentru întreaga viață.

 

mama alearga langa copilul pe bicicleta

Cultivarea unui stil de viață sănătos

Un copil activ este un copil sănătos. Va crește spre a fi un adult la fel de sănătos. Deși organizația mondială a sănătății recomandă pentru copii un minim de 60 de minute de activitate fizica pe zi, câți dintre noi putem spune că atingem acest obiectiv alături de copiii noștri? 

 

O bicicletă este metoda perfectă de a face sport împreună. Dar nu ar putea cei mici să meargă pe orice bicicletă de copii? 



Ba da, însă ca părinte știi deja cât de greu este să-i convingi să facă ceva ce nu le place. Oferă-le o bicicletă greu de controlat și transformi o sursă perfectă de sănătate în ceva ce vor evita în favoarea telefonului. Mai mult, tu va trebui să cari acea bucată de fier greu înapoi acasă.

 

Un copil care iubește să meargă pe bicicletă va merge mai mult și mai des, iar în timp va învăța ca sportul aduce cu sine un stare aparte de bine. Dacă vrei să iubească de mic un stil de viață sănătos, o bicicleta de calitate este esențială! 

 

Gata să treceți la următorul model woom? Simplu! 

Pe cât ne-ar plăcea ca cei mici să rămână așa pentru totdeauna... aceștia cresc rapid și vor avea curând nevoie de o nouă bicicletă. Un alt motiv pentru care să alegi woom!

 

Pentru că este rezistentă, poți alege să oferi sau să păstrezi bicicleta pentru copiii rudelor sau prietenilor - dacă îi schimbi și piesele consumabile, va fi aproape ca nouă! 

 

Dacă vrei să o vinzi mai departe trebuie să știi că îți vei recăpăta cu siguranță o bună parte din investiție. Ca o dovadă a calității lor, bicicletele woom se vând pentru aproximativ 70-80% din valoarea lor inițială pe site-urile de produse second-hand. Desigur că o bicicletă mai întreținută va putea obține un preț mai mare decât alta, însă puține alte biciclete își păstrează astfel valoarea în timp!

 

Dacă nu dorești nici să păstrezi și nici să vinzi vechea bicicletă, ne-o poți trimite nouă înapoi. Îți oferim 40% din valoarea sa de achiziție înapoi la cumpărarea următorului model. Bicicleta ta va fi apoi donată pentru o cauză umanitara, astfel încât și copiii mai puțin norocoși să se bucure de magia pedalatului. Află mai multe detalii despre programul Upcycling aici.

 mama tine copilul cu casca woom in brate

Dorim să-ți fim alături în toată povestea woom! 

Fie că dorești să cumperi o bicicletă woom sau ai cumpărat deja una, echipa noastră s-ar bucura să primească un mesaj de la tine. De la sfaturi utile la instrucțiuni detaliate despre montarea și reglajele bicicletei, suntem dedicați în totalitate pentru a-ți oferi ție o experiență plăcută iar celor mici o copilărie fericită! 

 

Să înceapă magia! 

Atunci când spunem că bicicletele woom sunt cadoul perfect ne referim și la cele enumerate mai sus. Însă credem că adevărata lor valoare stă în puterea de a schimba vieți. De la insuflarea dragostei pentru natură și mișcare până la nenumăratele amintiri pe care toată familia le va purta alături, bicicletele woom sunt un cadou perfect pentru toți! 

 

Derulați până sus
Fișierele de tip cookie ne ajută să oferim o experiență mai bună. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii nostri de utilizare a fișierelor de tip coockie.  Mai multe informații