woom iubeşte bicicletele.
Şi woom înţelege copiii!

 

Noi suntem woom. Christian Bezdeka, Marcus Ihlenfeld şi echipa noastră. Iubim bicicletele şi sentimentul de a-i bucura pe copii. Totul a început cu căutarea bicicletei perfecte pentru copiii noştri. Doream să ştim exact cum trebuie să fie bicicleta ideală. Doream să construim biciclete, care să-i inspire şi pe copii şi pe părinţii lor.

 

Conceput din pasiune. Ceea ce a urmat au fost şase ani de analiză fascinantă a lumii bicicletelor pentru copii: o permanentă interogare, experimentare şi optimizare direct pe bicicletă, lucru care ne-a provocat constant. Rezultatul de care suntem mândri: şase biciclete woom pentru copiii între un an şi jumătate şi 14 ani. Şi intenţionăm să facem mai multe.

 

 

 

Unice şi foarte uşoare. Suntem consecvenţi când este vorba despre nevoile copiilor noştri. 85% dintre piesele pentru bicicletele noastre sunt concepute individual şi exclusive de către și pentru woom. Aşa am ajuns la biciclete care sunt personalizate pentru anatomia şi nevoile copiilor.

 

Un factor decisiv pentru plăcerea de a se plimba cu bicicleta este şi greutatea. Am reuşit printr-o dezvoltare continuă ca bicicletele woom să cântărească cu 40% mai puţin decât bicicletele obişnuite pentru copii. Una dintre cele mai ușoare biciclete pentru copii din lume!

„Misiunea noastră este să transmitem cât mai multor copii dragostea pentru ciclism.“

Marcus Ihlenfeld
Fondator al woom
                   
 

 

Să învăţăm mai repede! Când copiii se simt bine pe o bicicletă, se plimbă cu mai mult entuziasm. Cea mai bună dovadă este că cei mici învaţă să meargă pe bicicletele noastre cu până la 30% mai repede.

 

Experimentaţi aventura. Copiii simt o plăcere mai mare când descoperă lumea singuri. Asigurăm o plimbare bună prin manevrare optimă şi cea mai bună ergonomie. Astfel distanța pe care cei mici o pot parcurge se extinde cu uşurinţă şi se întorc în siguranţă acasă.

 

Bine calculat. Chiar dacă dezvoltăm cu pasiune cea mai bună bicicletă cu cea mai ridicată calitate, acordăm atenţie deosebită preţului. Bicicletele woom sunt au prețul cel mai redus la care am putut ajunge, păstrând în același timp utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate; acestea oferă performanța si siguranța pe care copiii nostri le merită.

 

 

das Superleichte
Expediere avantajoasă
Livram bicicletele Woom oriunde in Romania. Costurile de transport pentru biciclete sunt de 40 lei. Pentru comenzi ce contin doar accesorii, costurile de transport sunt de 20 lei.
das Durchdachte
Livrare rapidă
Expediem produsele in maxim 24 ore de la primirea comenzii. Bicicleta va ajunge la dvs. acasa in termen de 1-4 zile lucratoare.
das Passende
Garanţie de 30 de zile pentru restituirea banilor
Aveţi timp suficient pentru a testa bicicleta. Ne puteţi returna bicicleta în termen de 30 de zile. Noi preluăm toate cheltuielile de expediere.
upCYCLING
Despachetaţi şi porniţi
Bicicleta woom este gata de plimbare din câteva mişcări! Găsiţi sfaturi pentru o asamblare simplă în videoclipuri.
garantierte Qualität
Service personal
Vă garantăm asistenţă personală la achiziţionarea bicicletei woom – până sunteţi complet mulţumit!
ausgezeichnet
Protecţia mediului
Suntem un partener al proiectului mobil klimaaktiv şi ne-am angajat să protejăm activ mediul înconjurător şi să utilizăm resursele eficient.