03 Bicycling > 08 : Steps step 1 go (live editor source) – Woom Bikes România

 

$RED Pasul 1: Mersul $/RED

Cu ajutorul bicicletei fără pedale pot fi exersaţi pentru început primii „paşi“ cu bicicleta. Copiii învaţă cel mai bine prin imitaţie: Mergeţi pur şi simplu în parc, unde „aleargă“ deja alţi copii, şi luaţi bicicleta fără pedale cu voi!

  • Sfatul 1: Reglaţi înălţimea corectă a şeii; astfel ca cel mic să atingă ferm cu ambele picioare pământul. Între şa şi funduleţul copilului ar trebui să fie un spaţiu de 3-5 cm.
  • Sfatul 2: Adultul îl poate ţine pe copil de umeri la început, atât timp cât cel mic a învăţat să facă stabil câţiva paşi cu bicicleta fără pedale.

$RED Pasul 2: Alergarea $/RED

De acum paşii devin din ce în ce mai mari; după ce a învăţat mersul, vine în sfârşit alergatul. După puţin exerciţiu îşi ridică cu mândrie picioarele în aer.

  • Sfatul 1: De îndată ce copilul deja mai mult aleargă decât merge pe bicicleta fără pedale, puteţi ridica şaua treptat puţin câte puţin.

$RED Pasul 3: Frânarea! $/RED

Frânarea se învaţă cel mai bine cu bicicleta fără pedale deoarece poate fi realizată și cu piciorul ferm pe pământ. Frânarea cu bicicleta fără pedale woom îi învaţă pe copii comportamentul corect la frânare. Aceasta îndeplineşte – împreună cu sentimentul echilibrului – toate condiţiile, pentru a învăţa pe bicicleta adevărată doar pedalatul!

  • Sfatul 1: Îndată ce încercările de mers reuşesc, frânarea poate fi demonstrată prin ridicarea bicicletei fără pedale în aer. Copii văd atunci, cum roata din spate se blochează prin tragerea manetei de frână. Aceasta poate fi manevrată în siguranţă şi cu uşurinţă de cei mici!

 

 

Fișierele de tip cookie ne ajută să oferim o experiență mai bună. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii nostri de utilizare a fișierelor de tip coockie.  Mai multe informații