Prima dată pe bicicletă. Cu woom. La Salonul Bicicletei! – Woom Bikes România

Prima dată pe bicicletă. Cu woom.

O oportunitate nemaiîntâlnită pe pistele de biciclete pentru copii se întâmplă la standul nostru, la Salonul Bicicletei, în perioada 31 martie - 2 aprilie. Cel mic își va îndeplini visul de a merge pe bicicletă, woom-woom, la drum, chiar înainte de vacanța de vară. Alexandru Câlța, ciclist cu experiență de 20 de ani și Team Leader la Școala de Ciclism Echiliber, vine alături de noi ca să ofere lecții gratuite. Noi amenajăm traseul, foarte aproape de standul nostru, punem la bătaie bicicletele pentru lecții și…oferim și un cadou! Da, ai citit bine. Un cadou. Alex vine cu răbdare și își îmbracă experiența în distracție ca să rezoneze cu cei mici. Tu doar te înscrii!

woom-1

Pasul 1. Rezervă un loc la curs.

Îți dorești să-ți vezi copilul pedalând pentru prima dată?
Înainte să ajungeți împreună la Salonul Bicicletei, completează formularul de înscriere. Alege ziua și intervalul orar pentru a rezerva un loc la prima sa lecție de pedalat. Fiecare copil înscris participă la o lecție individuală gratuită de 30 de minute alături de Alexandru Câlța.

woom-2

Pasul 2. Nu pierde locul!

Credem că responsabilitatea și disciplina sunt cele care aduc succesul și distracția la un loc. Învățăm copiii să pedaleze în 30 de minute. Ceea ce înseamnă că ora la care cel mic a fost programat trebuie respectată. Dacă unul dintre copiii înscriși întârzie la curs, vom fi nevoiți să trecem la următoarea persoană programată, pentru a nu decala programul lecțiilor rămase.

woom-3

Pasul 3. Ce trebuie să știi despre prima lecție de pedalat.

Pentru că bicicletele woom sunt atent proiectate să respecte greutatea, vârsta și înălțimea fiecărui copil, ei vor primi pentru lecție o bicicletă din partea noastră după standarde. După alegerea ei, cel mic începe pedalarea alături cu Echiliber. În cele 30 de minute, copilul tău învață:poziția corectă pe bicicletă, pornirea de pe loc, menținerea echilibrului, mersul în linie dreaptă și frânarea în siguranță. Toți copiii sunt asistați pe întreaga durată a cursului de către Alexandru Câlța și echipa woom.
Atenție la distracție! Pentru a nu pierde prima pedalare a celui mic, te sfătuim să fii cu ochii și cu camera pe cel mic atunci când se urcă pentru prima dată pe bicicletă. Fii atent la captarea momentelor importante în poze și videoclipuri.

woom-4

Pasul 4. Cadoul este al lui!

Dacă la finalul lecției, după ce au învățat primii pași corecți, copiii reușesc să-și mențină echilibrul, să pornească sau să meargă neasistați cel puțin 10 metri pe bicicletă vor fi recompensați cu un premiu: casca woom în culoarea lor preferată. ❤️💜💙💚💛🖤

Ce altceva găsești la standul woom? De curând am sărbătorit 10 ani de woom și am lansat o nouă colecție de biciclete aniversare: woom ANNIVERSARY RED în ediție limitată. Pe lângă modelele woom cu care te-am obișnuit, disponibile la stand vor fi și noile modele de biciclete.

Creează primele amintiri autentice #pe2roți!

Își va aduce aminte întotdeauna de prima dată pe bicicletă, de prima pedalare care a fost un succes. Cu toate că va avea emoții, noi suntem siguri că va reuși să facă primii săi pași până la finalul lecției de pedalat, în siguranță, ajutat și ghidat cu răbdare de către un ciclist cu experiență. Prima pedalare are loc în curtea Salonului Bicicletei, vizavi de zona amenajată pentru copii.

Rezervă-ți un loc la lecția gratuită de pedalat!
Fișierele de tip cookie ne ajută să oferim o experiență mai bună. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii nostri de utilizare a fișierelor de tip coockie.  Mai multe informații